Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ανακοίνωσε πως τρεις αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, αναβάλλονται και πλέον θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Αρμάνι Μιλάνο (22/10)
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αιτήθηκε την αναβολή, λόγω αδυναμίας της ρωσικής ομάδας να παραταχθεί με μίνιμουμ οκτώ παίκτες κόντρα στους Ιταλούς.

Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια (22/10)
Η Άλμπα Βερολίνου αιτήθηκε την αναβολή λόγω της τοπικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα του Ρενέσες, αφήνοντας της με λιγότερους από οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν (23/10)
Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που δεν επιτρέπουν στους Γάλλους να παραταχθούν με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Εξάλλου, το συμβούλιο των μετόχων της ECA πραγματοποίησε χθες (19/10) τηλεδιάσκεψη και αποδέχτηκε την τροποποίηση του άρθρου 6 που προέβλεπε ήττα με 0-20 για ομάδες που αδυνατούσαν να παραταχθούν με τουλάχιστον οκτώ παίκτες λόγω κορονοϊού.

Κάθε αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Προηγούμενο άρθροΆρης: «Aποτροπιασμός για τον βανδαλισμό του Μνημείου Ολοκαυτώματος»
Επόμενο άρθροΚαταγγελία «ΣΟΚ»: Οι Τούρκοι δωροδοκούν Έλληνες ακαδημαϊκούς προκειμένου να αλλάξουν … στρατόπεδο-Δεξί χέρι πρώην Πρωθυπουργού σε Θέματα Εθνικής Ασφάλειας ερωτευμένος με κόρη Τούρκου πρώην επικεφαλής της ΜΙΤ. Δρ Σπύρος Πλακούδας στον Focus FM.