Έτσι ο Focus FM 103.6 “πάγωσε” την έξωση οικογένειας με 2 ανήλικα παιδιά!

Τις νεότερες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση έξωσης μιας τετραμελούς οικογένειας από τον Άγιο Δημήτριο Αττικής μετέφερε στον FOCUS FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Δανειοληπτών, που πρώτος χθες απευθύνθηκε στο σταθμό, καταγγέλλοντας το λυπηρό συμβάν, ώστε να λάβει τη δημοτικότητα που του αρμόζει:

«Πίσω από τις αυτεπάγγελτες διώξεις κρύβονται πολιτικές εντολές. Επομένως, συνεχίστε αυτό που κάνετε γιατί προσφέρετε μεγάλο έργο στην ελληνική κοινωνία. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δημόσια για την άμεση ανταπόκρισή σας, για την στήριξη που μας προσφέρατε, γιατί η άμεση αντίδρασή σας ήταν σωτήρια. Οι συγκεκριμένοι κύριοι δρουν στο σκοτάδι, δραστηριοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί το φως τους τρομάζει και έχουν να αποκρύψουν πράγματα» και συνέχισε, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της παρέμβασης του σταθμού στην αποτροπή -έστω και προσωρινά- της έξωσης:

«Αυτό συνετέλεσε αποφασιστικότατα και στην αποτροπή πολύ δυσάρεστων καταστάσεων, γιατί δε ξες ποτέ την αντίδραση που μπορεί να έχει ένας απελπισμένος πατέρας με δύο ανήλικα παιδιά, αλλά συνέβαλε και στην αποτροπή, τουλάχιστον, προσωρινά, προσπαθειών να βγάλουν αυτή την οικογένεια έξω μέσα από ένα παράνομο πλειστηριασμό. Γιατί ο πλειστηριασμός ήταν παράνομος και, ελπίζουμε η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να εκδώσει τις αποφάσεις που πρέπει να εκδώσει».

Προηγούμενο άρθροΦάκελος μεταλλαγμένα τρόφιμα! SOS για την υγεία μας
Επόμενο άρθροΥποκλοπές: Επιστολή Ράμμου για ευρήματα ΑΔΑΕ