Ετοιμάζεται για πιθανό χιονιά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

«Οχυρώνεται» από νωρίς ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο έκτακτες και δύσκολες καιρικές συνθήκες από την εκδήλωση πιθανών χιονοπτώσεων και παγετών.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Τάσου Τσακιρίδη, του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων Αντώνη Σαουλίδη και του στελέχους της Π.Π. Μηνά Μοναστηρίδη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η πρώτη παραγγελία 400 τόνων αλατιού (από τους 900 τ.), χύμα και σε σάκους των 10κ., και να ακολουθήσει διασπορά σε δεκάδες κεντρικά σημεία, σε δημοτικά κτίρια και εκκλησίες, ενώ θα αποσταλεί επιστολή σε όλα τα σχολεία ότι θα τους αποσταλεί αλάτι.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος καλής λειτουργίας και ετοιμότητας όλων των οχημάτων. «Προετοιμαζόμαστε από νωρίς για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και να μη βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, ούτε εμείς ούτε οι συνδημότες μας» σημειώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Ερώτηση για την προετοιμασία του εμβολιασμού κατά του Covid-19