Εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο Ωραιοκάστρου την Κυριακή, 22 Μαΐου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο». Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας του Covid-19.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.

«Διοργανώνουμε νέα εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο Θεαγένειο και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου μας να συμμετάσχουν. Συνεχίζουμε να κινητοποιούμαστε, αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας και δίνουμε αίμα για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Προηγούμενο άρθροΒαγγέλης Κιρκιτζώτης: “Με ένα sms με πέταξαν στο δρόμο μετά από 23 χρόνια υπηρεσίας επειδή δε φορούσα μάσκα και δεν έκανα τεστ” – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: Είμαστε μόνοι, δεν είναι φίλοι μας οι Αμερικάνοι – Φωτογραφίες από την ομιλία του στην Καλαμαριά.