Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο της οδού Χηλής από τις 9 π.μ έως τις 13:30 μ.μ.

Την προσπάθεια στηρίζει ο Α.Γ.Σ Ποσειδώνα Καλαμαριάς, ενώ ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων θα ενημερώνει το κοινό για την δωρεά οργάνων και ιστών. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιείται και η συγκέντρωση φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Καλαμαριάς.

Για την προσέλευσή σας πρέπει να κλείνετε ραντεβού στο: 2313314499/ 2313314498.

Στο πλαίσιο της 21ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο Φύλων διοργάνωσε διαγωνισμό αφίσας με τα Δημοτικά Σχολεία της Καλαμαριάς.

Σκοποί του διαγωνισμού ήταν:

Η προαγωγή της ιδέας του ανιδιοτελούς εθελοντισμού.

Να γίνουν μικροί μέντορες του εθελοντισμού στις οικογένειές τους και στο ευρύτερο περιβάλλον τους

Εν γένει, να υιοθετήσουν θετικές σκέψεις και συμπεριφορές σε θέματα που άπτονται της συνεισφοράς και της προσφοράς στον συνάνθρωπο

Σύμφωνα με τη συνεδρίαση της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, λόγω ισοβάθμησης στην πρώτη θέση η αφίσα, η έτερη αφίσα θα χρησιμοποιηθεί στην 22η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Καλαμαριάς.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στο Σχίνο Κορινθίας: Εκκενώνονται ακόμη τρεις οικισμοί
Επόμενο άρθροHXHTIKO: Άνοιγμα με μέτρα στήριξης ζητούν οι σχολές χορού. «Δεν θα τα καταφέρουμε, αγωνιούμε για την επόμενη ημέρα» – Μ. Αθανασιάδου στον Focus FM