Εθελοντική Αιμοδοσία αύριο, Τρίτη, στον Δήμο Λαγκαδά

Ο Δήμος Λαγκαδά, σε συνεργασία με το Γ.Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 από τις 9π.μ. έως τις 1:30μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λαγκαδά (πίσω από το Μπίλλειο).

Η Αιμοδοσία πραγματοποιείται ύστερα από έκκληση προς την Τράπεζα του Δήμου Λαγκαδά, του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», λόγω της κατακόρυφης αύξησης αναγκών για αίμα, που προκύπτουν από τις συνέπειες της Πανδημίας, τα επακόλουθα της υψηλής θερμοκρασίας και τα ατυχήματα που συμβαίνουν εντός της θερινής περιόδου.

Ο Δήμος Λαγκαδά καλεί όλους να ανταποκριθούν σε αυτή τη σημαντική πράξη αλληλεγγύης, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Κάθε εθελοντής Αιμοδότης θα καταγράφεται στο Βιβλίο της  Τράπεζας αίματος  του Δήμου, προκειμένου να εξυπηρετείται άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM: Ντροπή για τους Έλληνες βουλευτές να φωτογραφίζονται δίπλα στο τουρκικό drone Bayraktar! Πρέπει να εξηγήσουν στους Έλληνες γιατί το έκαναν – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση απόπειρας παράνομης υιοθεσίας νεογνού