Σε διακαναλική του συνέντευξη σε 25 κανάλια ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαβεβαίωσε ότι αν ηττηθεί στις αυριανές εκλογές θα κάνει ό,τι αποφασίσει η δημοκρατία.«Ερχόμαστε στην εξουσία με δημοκρατικά μέσα και θα θεωρήσουμε νόμιμο όποιο αποτέλεσμα προκύψει από τις κάλπες» υπογράμμισε.

Ο  Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο οποίος έδωσε συνέντευξη χθες βράδι,  επέκρινε το φαινόμενο και σε ανάρτησή του στο Twitter είπε ότι μια τέτοια κατάσταση δεν θα συνέβαινε αν εκείνος ήταν στην εξουσία. «Όσο κυβερνάμε αυτήν τη χώρα, δεν θα δείτε ποτέ ξανά όλα τα κανάλια να μεταδίδουν το ίδιο». Στην ίδια συνέντευξή έκανε ένα βήμα,μιλώντας για τους Ρώσους, τους οποίους είχε κατηγορήσει ότι ήταν πίσω από το βίντεο που προκάλεσε την αποχώρηση του προεδρικού υποψηφίου Μουαρεέμ Ιντζέ. «Δεν έχω τίποτα κατά του ρωσικού λαού»  εμείς κάναμε μια προειδοποίηση με βάση τις πληροφορίες που είχαμε» υποστήριξε.

Σημειώνεται ότι από τις 18:00 θα επιβληθούν απαγορεύσεις για διασπορά προπαγάνδας, όλοι οι δημόσιοι χώροι ψυχαγωγίας θα παραμείνουν κλειστοί, ενώ δεν θα υπάρξουν ειδήσεις ή εκπομπές πολιτικού περιεχόμενου μέχρι να κλείσουν αύριο οι κάλπες.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Θανάσιμος τραυματισμός 52χρονου
Επόμενο άρθροΗ τυραννία της Πράσινης Ψηφιακής Ανάπτυξης // Κ.Ελευθερίου