Εργασίες συντήρησης στις παράπλευρες οδούς της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.

Εργασίες συντήρησης στις παράπλευρες οδούς της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος, όπου αυτό είναι απαραίτητο, στις παράπλευρες οδούς της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από τον κόμβο Κ12 έως τον κόμβο Θέρμης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αλληλοδιαδόχως τόσο στον βόρειο όσο και στο νότιο δίκτυο από τη Δευτέρα 18/01/21 έως την Παρασκευή 22/01/21 από τις 7.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθρο«Βιβλίο στο σπίτι για μικρούς και μεγάλους» με παράδοση κατ’ οίκον από τις δημοτικές βιβλιοθήκες δήμου Παύλου Μελά.
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή: «Αποτύχατε στην διαχείριση του κορωνοϊού» – Ακούστε την ομιλία του (ΒΙΝΤΕΟ)