Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 22 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων, κοπής βλάστησης και καθαρισμού των τεχνικών επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τον κόμβο με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και για μήκος περίπου 500 μ..

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, όπου απαιτηθεί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να διαρκέσουν από την Πέμπτη 22 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροL’Atalante: Διάβημα διαμαρτυρίας από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για το ζήτημα του πλοίου
Επόμενο άρθροΑλ. Κόπτσης: Υποχρεωτικά τα self test και στους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου