Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα εξόδου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα ολοκληρωθούν νωρίτερα της αρχικής πρόβλεψης, δηλαδή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Ως εκ τούτου, η υπηρεσία ενημερώνει ότι οι εργασίες στο ρεύμα εισόδου προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 αντί της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος σε όλο το πλάτος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανίων και στις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Βούλγαρη και μέχρι τον κόμβο της Περιφερειακής οδού (Κ12). Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 23/11/2020 έως την Παρασκευή 04/12/2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί και ώρα λήξης στις 05.30 το απόγευμα.

 

Προηγούμενο άρθροΔιαδικτυακό διαγωνισμό διοργανώνει εν όψει των εορτών ο δήμος Χαλκηδόνος με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων
Επόμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος αύριο στη Θεσσαλονίκη.