Εργασίες συντήρησης σε τμήματα επαρχιακών οδών στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία Αρχείου

Εργασίες συντήρησης σε τμήματα επαρχιακών οδών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες επισκευής τμημάτων οδοστρώματος, καθώς και εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στις εξής οδούς:

-επί της Επαρχιακής οδού 21 (τμήμα της οδού προς τα όρια του νομού προς Δουμπιά)

-επί της Επαρχιακής οδού 23 (τμήματα της οδού από τη συμβολή της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας με Ν. Απολλωνία-Καλαμωτού-Ορίων νομού προς Πλατανοχώρι)

-επί της Επαρχιακής οδού 22 (Λαγκαδίκια-Σχολαρίου) στην ιρλανδική διάβαση

-επί της Επαρχιακής οδού 32 (από τη γέφυρα Ν. Απολλωνίας έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Απολλωνίας)

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.00 το βράδυ και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Λιάτσος: “Είναι ξεκάθαρο ότι παίζονται χοντρά παιχνίδια στις πλάτες των λαών. Και αυτό γίνεται με ξεδιάντροπο τρόπο σε μια προσπάθεια να κάνουν την τελευταία αφαίμαξη από τους πολίτες, ενώ παράλληλα τους πετάνε ψίχουλα”
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό Focus FM 103.6: Τριπλή άρνηση του Υπ. Υγείας να ενημερώσει το ΣτΕ για τις παρενέργειες των εμβολίων – ΒΙΝΤΕΟ