Εργασίες συντήρησης σε οδικό τμήμα της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. Πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία.

Εργασίες συντήρησης στην περιοχή του κόμβου Μ. Ψελλού με την Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος στην περιοχή του κόμβου Μ.Ψελλού με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 12/12/2020 από τις 7.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών θα γίνει αποκλεισμός κυκλοφορίας όπως προβλέπεται στη σχετική Απόφαση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Συνοπτικά προβλέπεται κατά την:

Α΄ Φάση: 7.00 π.μ.- 12.00 μ.μ Ρεύμα προς Θεσσαλονίκη
– θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους κλάδους εισόδου και εξόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων από και προς την οδό Μ. Ψελλού. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων και χρήση εργοταξιακών πληροφοριακών πινακίδων μέσω των οδών Βούλγαρη, Κηφισίας και των γύρω δρόμων της περιοχής

– θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κανελλοπούλου από την συμβολή της με την Ανώνυμη οδό (πρώτη παράλληλη της οδού Ευρυγένη προς δυτικά). Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Ευρυγένη, Χατζηχρήστου, Ελένης Σκούρα και των γύρω δρόμων της περιοχής

– θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή (βόρειο τμήμα – Παράπλευρη) από τη συμβολή της με οδό Μ. Ψελλού έως το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εισόδου προς την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με τη χρήση πληροφοριακών πινακίδων μέσω των οδών Κηφισίας, Βούλγαρη και των γύρω δρόμων της περιοχής

Β΄ Φάση: 12.00 μ.μ- 05.00 μ.μ Ρεύμα προς Ν .Μουδανιά

– θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους κλάδους εισόδου και εξόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων από και προς την οδό Μ. Ψελλού. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων και χρήση εργοταξιακών πληροφοριακών πινακίδων μέσω των οδών Αλεξ. Υψηλάντου, Καθ. Παπαδάκη, Νάλτσα και Κηφισίας για τα οχήματα που επιθυμούν προς την οδό Μ. Ψελλού από τον κλάδο εξόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων καθώς επίσης και μέσω των οδών Αλεξ. Υψηλάντου, Βουλγαρη και των γύρω δρόμων της περιοχής για την κίνηση προς την είσοδο της πόλης

– θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Τσαλουχίδη από τη συμβολή της με την οδό Μ. Ψελλού έως το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εισόδου προς την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Μ. Ψελλού, Υψηλάντου, Βούλγαρη και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

– θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή (νότιο τμήμα – Πάροδος) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αδμήτου, έως την συμβολή της με την οδό Μ. Ψελλού. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Υψηλάντου, Ακταίου, Αδμήτου, Κηφισίας, Μ. Ψελλού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός-ΕΟΔΥ: 1395 νέα κρούσματα, 102 θάνατοι, 583 διασωληνωμένοι.
Επόμενο άρθροΣ. Φενέκος στον Focus FM: Αποτροπή χωρίς να εμπεριέχει απειλή δεν υφίσταται. – ΗΧΗΤΙΚΟ