Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες εντός του οικισμού της Δορκάδας και στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών με την Επαρχιακή Οδό 33 (Καρτερών- Στεφανίων).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Παράλληλα, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων, τεχνικές εργασίες καθώς και εργασίες κλαδέματος και κοπής αυτοφυούς βλάστησης σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Όπου απαιτηθεί οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως  και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ακόμη, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

Α) Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος – διαμόρφωσης τάφρου της 17ης Επαρχιακής Οδού Σοχού – Πολυδενδρίου- Ασκού από τον οικισμό του Σοχού έως τον οικισμό του Ασκού.

Β) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 17ης Επαρχιακής Οδού Σοχού – Πολυδενδρίου- Ασκού από τον οικισμό του Ασκού προς το Σοχό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί.

Τέλος, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13  Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση αεροδρομίου έως τη διασταύρωση Ρυσίου με κατεύθυνση προς Περαία (δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Τροχαίας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΕνεργοποιείται η πλατφόρμα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε δομές του υπουργείου Τουρισμού
Επόμενο άρθροΒουλή: Στις 12 Νοεμβρίου η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία