Εργασίες κοπής πρασίνου σήμερα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν σήμερα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.

Συγκεκριμένα:

Ι. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

-Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο με ΠΑΘΕ (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

-Επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, α) στο τμήμα από κόμβο με ΠΑΘΕ (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) στο τμήμα μετά από τον κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως τη συμβολή με Εξωτερική Περιφερειακή, τμηματικά, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα , κατά την ημέρα Τρίτη 10 Αυγούστου. Οι εργασίες θα γίνουν κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00μ.μ.

-Δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα μετά από τον κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως τον κόμβο Πυλαίας (Κ11), στην κατεύθυνση προς δυτικά, κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 11 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 12 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

-Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Μουδανιά, τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και την Τετάρτη 11 Αυγούστου. Οι εργασίες θα γίνουν κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

-Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 12 Αυγούστου και κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΠαρατείνεται έως την Παρασκευή η απαγόρευση μετακίνησης σε δάση, εθνικούς δρυμούς και περιοχές Natura
Επόμενο άρθροΠερισσότερα από 650.000 στρέμματα κάηκαν μέχρι χθες σε Εύβοια, Αττική, Λακωνία