Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σε επαρχιακές οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες για τον καθαρισμό και τη διάνοιξη τάφρου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης τάφρου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος της επιχείρησης «Αναμνήσεις» , περίπου 700 μέτρα μετά τον Ι/Κ της παράκαμψης Παραλίμνης προς Γιαννιτσά και σε μήκος 300 μέτρα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 16/03 έως και την Παρασκευή 19/03/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Παράλληλα εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της 28ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής» και επί της 29ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Τριλόφου – όρια νομού» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας ως εξής:

α) επί της 28ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής» περίπου 1.800 μ. από τη διασταύρωση της 28ης Επαρχιακής Οδού με την 27η Επαρχιακή Οδό “Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας”, στο ύψος της 2ης στάσης του ΟΑΣΘ, στην κατεύθυνση προς Πλαγιάρι.

β) επί της 29ης Επαρχιακής Οδού «Θεσσαλονίκης – Τριλόφου – όρια νομού» στο ύψος του γηπέδου Τριλόφου, στην κάθοδο της 29ης Επαρχιακής Οδού προς την 27η Επαρχιακή Οδό “Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας”

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από την Τρίτη 16/03/2021 έως και την Παρασκευή 19/03/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Προηγούμενο άρθροΤηλεκπαίδευση στα σχολεία μέχρι τις 29 Μαρτίου – Επαναλειτουργούν τα υποθηκοφυλακεία
Επόμενο άρθρο14 φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία έκαναν πάρτι σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Σύλληψη και πρόστιμα από την αστυνομία