Εργασίες από Δευτέρα στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Φωτογραφία Αρχείου

Εργασίες κλαδέματος δένδρων επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας καθώς και εργασίες κοπής δένδρων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.

Πιο αναλυτικά, εργασίες κλαδέματος δέντρων θα πραγματοποιηθούν επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και εργασίες κοπής δένδρων θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα μετά τον οικισμό της Χαλκηδόνας έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις των παραπάνω οδικών τμημάτων της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως και την Τετάρτη Μαρτίου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου – Τι ισχύει για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου