Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης τμήματος της 17ης Επαρχιακής Οδού Σοχού- Πολυδενδρίου- Ασκού, από τον οικισμό του Πολυδενδρίου έως τον οικισμό του Σοχού και ως προς τις δύο διευθύνσεις. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ στον FOCUS FM:-Το σύστημα έχει ηττηθεί από τον Κορωνοϊό–Θα καταρρεύσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης για Πολυτεχνείο: Όλοι οι αρχηγοί να αφήσουμε ένα λουλούδι