Σε συνέχεια και συμπληρωματικά του δελτίου τύπου της 02/11/2021 ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εργασίες κοπής πρασίνου και στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ.3+500) έως τον οικισμό της Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 37+000), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας τμηματικά, αρχικά στην κατεύθυνση προς την Έδεσσα και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου της 02/11/2021 άλλο τεχνικό συνεργείο, από την Τετάρτη 03/11 έως και την Τρίτη 16/11/2021, θα εκτελεί εργασίες κοπής πρασίνου δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά, από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων συνιστούν κίνδυνο για τη δημοκρατία
Επόμενο άρθρο«FOCUS 8-11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη. Ακούστε τις σημερινές συνεντεύξεις