Έρχονται διακοπές ρεύματος στη Χαλκιδική

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, σε περιοχές της Χαλκιδικής τις επόμενες μέρες.
Συγκεκριμένα:

– Την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 8.00 έως τις 14.00 στη Ν. Καλλικράτεια στην οδό Οσίας Παρασκευής, από Βενζινάδικο Μπομπότα, δημοτικό σχολείο, κεντρική πλατεία και στις παράπλευρες οδούς: Παρναβέλη, Σωτ. Μελά, Κ. Μιχαήλου, Κορδόμπεη, Γαγαλη, Κοτάκου, Αμπατζόγλου, Πιτσούλη, Αυγερίδου (περιοχή γηπέδου, Γυμνασίου, Κοιμητηρίων).

– Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου από τις 9.00 έως τις 14.00 ας όλο το χωριό του Παλιουρίου.

– Την Τρίτη 22 Μαρτίου από τις 8.00 έως τις 14.00 στην Κρυοπηγή και συγκεκριμένα στην παραλία της Κρυοπηγής από τα ξενοδοχεία “ΦΛΕΓΡΑ”, “ALEXANDER THE GREAT”, Κάμπινγκ Κρυοπηγής και σε όλο τον παραλιακό δρόμο έως το Πολύχρονο καθώς και στην έξοδο του Πολυχρόνου.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΔιπλωματικές πηγές: Ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής ο γενικός πρόξενος Μ. Ανδρουλάκης
Επόμενο άρθροΞεκίνησε από την Ευκαρπία το έργο αναβάθμισης 16 αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Παύλου Μελά