Έρχονται διακοπές ρεύματος στη Χαλκιδική

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, σε περιοχές της Χαλκιδικής τις επόμενες μέρες.
Συγκεκριμένα:

– Την Κυριακή 13 Μαρτίου από τις 8.00 έως τις 14.00 στη Ν. Καλλικράτεια στην οδό Οσίας Παρασκευής, τις παράπλευρες οδούς έως την περιοχή του Γηπέδου, του Γυμνασίου και των Κοιμητηρίων.

– Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου από τις 8.00 έως τις 10.00 στο Πολύχρονο, μόνο στην περιοχή από την ταβέρνα “Μουστάκα”, το ξενοδοχείο RODI και το σούπερ μάρκετ Βαβδινού.

– Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου από τις 8.00 έως τις 11.00 στον Άγιο Μάμα, από το πεδίο βολής και σε όλη την περιοχή από τη μεριά του Τορωναίου, Ν. Ποτίδαια, σε όλη την παραλία Ν. Ποτίδαιας, μέχρι και το βενζινάδικο SHELL και υλικά οικοδομών Τσάκωνα.

– Την Τρίτη 15 Μαρτίου από τις 8.30 έως τις 14.00 στη Χανιώτη, στην περιοχή από τα ξενοδοχεία OLYMPIC-KOSMAS και ΛΕΣΣΕ, σε όλο το Πευκοχώρι και στην περιοχή της Μονής Ιωάννη Ρώσσου, μέχρι την περιοχή του ΞΕΝΙΑ.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΝέα διανομή δωρεάν self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία
Επόμενο άρθροΕργασίες και προβλήματα υδροδότησης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης