Έρχονται διακοπές ρεύματος στη Χαλκιδική

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, μετά την Πρωτοχρονιά στα Ν. Πλάιγα και τη Ν. Καλλικράτεια.

Συγκεκριμένα:

– Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις 8.00 έως τις 14.00, στα Ν. Πλάγια, μόνο στην περιοχή Λιμανάκι.

– Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις 8.00 έως τις 14.00, στην Ν. Καλλικράτεια (στις περιοχές Άνω Δροσιά, οικισμός Φοίνικες, Δροσιά και Κάμπος).

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ: Κραυγή αγωνίας από νοσηλεύτρια στην εκπομπή του Γρηγόρη Σερέτη – Focus FM
Επόμενο άρθροΠώς θα λειτουργήσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ