Το αποτέλεσμα των εκλογών της 9ης Ιουνίου έχει μια διπλή “ανάγνωση” είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο γνωστός δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

Όπως ανέφερε ή στην Ελλάδα το σύστημα της Ν.Δ, έχει δημιουργήσει ένα επικίνδυνο καρκινογενές υπογάστριο στα Δημοκρατικά μας σπλάχνα, σπρώχνοντας μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού στην αποχή ή δεν υπάρχει η φωτεινή προσωπικότητα που θα μπορούσε να εμπνεύσει αυτό το 60% που απείχε ώστε να πάει να ψηφίσει.

Όπως εξήγησε: «Οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις προσπάθησαν να περιθωριοποιήσουν όχι μόνο οικονομικά και κοινωνικά αλλά και πολιτικά τους Έλληνες πολίτες. Μιλάμε για μεγάλο αριθμό, για το 60% του εκλογικού σώματος που το έχουν στείλει με συγκεκριμένους σκοπούς για να φτιάξουν μια κάστα απολίτικων ανθρώπων, ώστε με την ανάσχεση στο Δημοκρατικό πολίτευμα να μπορέσουν να λειτουργήσουν την δική τους εκλογική πλατεία.
Οδηγούμαστε σε άλλες κοινωνικές μορφές διοίκησης μιας χώρας που καταλήγουν στην κοινοβουλευτική δικτατορία. Είναι τρομερό το Δημοκρατικό πολίτευμα να δημιουργεί απολιτίκ πολίτες λόγω της εσκεμμένης απαξίωσης των θεσμών» σημείωσε ο Στέφανος Χίος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εκτίμησε ότι η χώρα πρέπει άμεσα η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.

«Η Ελλάδα διοικείται από ένα καθεστώς όπως είναι ο Μητσοτακισμός, δεν υπάρχουν φωτεινά μυαλά να καθοδηγήσουν την κοινωνία σε νέα μοτίβα. Δημιουργείται μια μάζα πολιτών – πολιτικά ηλιθίων και μια άλλη μάζα, πολιτικά ανενεργών, που δεν έχουν πολιτική ταυτότητα».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της Ελληνικής Λύσης εκτίμησε ότι το νούμερο θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

«Αν προσθέσεις την αποχή και την κλεψιά γιατί 1% είναι κλεψιά… το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έπρεπε να πάρει ποσοστό 10,5%. Με την αποχή έχει καβαλήσει το 12% και να φτάσει 12 και 13%».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου της είδησης μόνο εφόσον υπάρχει αναφορά της πηγής: Focus FM 103.6 https://focusfm.gr/

Προηγούμενο άρθροΣεισμικές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι Κρήτης
Επόμενο άρθροΚαθησυχαστικός ο Λέκκας για τον Σεισμό στο Αρκαλοχώρι