Έρχεται διακοπή ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Πέμπτη 7 Απριλίου από τις 8.00 έως τις 14.00 στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής και συγκεκριμένα μόνο στην περιοχή της νέας διασταύρωσης Σάνης από την κάβα ποτών Ντάντος, Κεντρικές Φυλακές Κασσάνδρας και SUNNY HILL STUDIOS.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Προηγούμενο άρθροΠροβλήματα υδροδότησης αύριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚαθηγητής Οικονομικών Κ. Μελάς: Υπαρκτός ο κίνδυνος διακοπής του φυσικού αερίου από την Ρωσία – Το θέμα των κυρώσεων δημιουργεί μια νέα κατάσταση στη συνοχή της Ε.Ε.