Επτά συλλήψεις για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Συνολικά επτά (7) άτομα συνελήφθησαν από την  ΕΛ.ΑΣ για τρεις (3) περιπτώσεις μεταφοράς παράνομων μεταναστών.

Συγκεκριμένα:

  • Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό (κομβό Αμφίπολης) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν δύο (2) οχήματα, ύποπτα για μεταφορά παράνομων μεταναστών7 συ. Ένα εκ των οχημάτων διέκοψε την πορεία του και στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός με το συνοδηγό (ημεδαποί ηλικίας 22 και 20 ετών) επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί που επίσης προσπάθησαν να διαφύγουν μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, εντόπισαν και το έτερο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός και συνέλαβαν τους τρεις (3) συνεργούς  (ημεδαποί ηλικίας 49, 26 και 43 ετών).

  • Πρωινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό, πλησίον του κόμβου Προφήτη, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης, βρέθηκαν δύο (2) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Μεσημβρινές ώρες χθες (03-09-2022) στην Εγνατία Οδό, ύψος κόμβου Κερδυλλίων, συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός, διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις (3) αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, Θέρμης και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή νερού σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΈντεκα συλλήψεις για ηχορύπανση στη Θεσσαλονίκη