ΕΠΟ: «Απογοήτευση για το πρόβλημα τρισιδιάστατης χάραξης γραμμών στο Ηράκλειο»

Σύμφωνα με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν μπορεί τέτοιου είδους προβλήματα να αποδίδονται στην αξιωματούχους όταν φταίει η τεχνολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Στον αγώνα της SuperLeague 1 OΦΗ – Ολυμπιακός που πραγματοποιήθηκε σήμερα  8 .11. 2020 στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, παρουσιάστηκε σημαντικό πρόβλημα στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών της εταιρείας MediaPro. Και στις δύο περιπτώσεις οφσάιντ, το σύστημα δεν λειτούργησε και χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά προκειμένου να υπολογιστούν οι τρισδιάστατες γραμμές, το οποίο σημαίνει ότι ο βοηθός VAR δεν μπορούσε να λάβει καμία απόφαση μέχρι εκείνο το σημείο.

Αυτό προκαλεί απογοήτευση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια,  και  παρόλο που και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας  είναι δυσαρεστημένη με το τεχνολογικό ζήτημα που ανέκυψε, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα στο μέλλον όποτε αυτά ανακύπτουν. Δεν μπορεί να αποδίδεται ευθύνη στους αξιωματούχους διαιτησίας του αγώνα όταν η τεχνολογία δεν λειτουργεί ορθά.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι βέβαιη ότι η MediaPro θα εργαστεί σκληρά πριν από την επόμενη αγωνιστική για τη βελτίωση της εν λόγω τεχνολογίας».

Προηγούμενο άρθροNotam-Πτήσεις: Αεροπορικές οδηγίες έως 30 Νοεμβρίου – Ποιες χώρες αποκλείει η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΔήμος Νεάπολης-Συκεών: Συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία – Τεστ κορωνοϊού στην καθαριότητα