Επιστολή κόλαφος καρδιολόγου στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στα ΜΜΕ

Πρωτοκολλημένη ανοιχτή επιστολή του προς Πρόεδρο του ΕΚΑΒ έστειλε στα ΜΜΕ ο κ. Δημήτριος Ευθυμιάδης – Καρδιολόγος – Ιατρός επείγουσας αεροπορικής ιατρικής / Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών.

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται σε αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή που έστειλαν στις 22.08.2021 επιστήμονες του χώρου ης υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κυβέρνηση της χώρας τους και με την οποία εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για το χειρισμό της πανδημίας για μια σειρά από λόγους.

Ο κ. Ευθυμιάδης δηλώνει ανοιχτά ότι συντάσσεται με τη συγκεκριμένη επιστημονική ομάδα η οποία δηλώνει ότι: «δεν μπορούν να παραμείνουν σιωπηλοί εφαρμόζοντας πολιτικές που έχουν επιβάλλει μια σειρά υποτιθέμενων “θεραπειών” η οποίες είναι στην πραγματικότητα χειρότερες από την ίδια την ασθένεια».  

Ο Έλληνας γιατρός τονίζει παράλληλα ότι: «Ο ολικός και δη υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν νοείται επιστημονικά και νομικά ως προϋπόθεση για τον τερματισμό των περιορισμών». 

Παράλληλα με τη δική του επιστολή ο κ. Ευθυμιάδης επισυνάπτει και την αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή επιστημόνων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προς κυβερνώντες της χώρας τους η οποία και αποτελεί βάση της δικής του.

Δείτε τις σχετικές επιστολές ανοίγοντας τα παρακάτω αρχεία pdf:

Covid-Ανοιχτή-επιστολή25.8.21

COVID-G.B.-Helath-professionals

Προηγούμενο άρθροΔύο άνθρωποι πέθαναν στην Ιαπωνία μετά τον εμβολιασμό τους με Moderna
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στη Χαλκιδική