Επικοινωνιακό παιχνίδι το εμβόλιο του κορωνοϊού-Πουλούν ελπίδα. // Δ. Ποντίκας στον Focus FM

Για την μικρή ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, για τις επαναληπτικές δόσεις που δεν επαρκούν, τις ελλείψεις του εμβολίου καθώς και για τη σιωπή για το φάρμακο του κορωνοϊου μίλησε στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση  ο ιδρυτής και ερευνητής του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA, στην Αιτωλοακαρνανία, Δημήτρης Ποντίκας.

Αναφερόμενος στα εμβόλια έκανε λόγο για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι το οποίο έχει στηθεί πολύ καλά ώστε να πουλήσει ελπίδα ενώ την ίδια ώρα αποσιωπάται η υπόθεση των φαρμάκων.

«Για ποια ανοσία μιλάμε, αυτό που πουλούν είναι ελπίδα. Οσοι εμβολιαστούν σήμερα  θα έχουν ανοσία μέχρι τέλη Απριλίου, άρα μιλάμε ουσιαστικά  για τρίμηνη ανοσία» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι: «Eίναι αυτονόητο γιατί δεν μιλούν για το φάρμακο. Μιλάμε ξεκάθαρα για λιγότερα χρήματα που θα διακινηθούν στην αγορά» είπε.

Ο κ. Ποντίκας, αποκάλυψε ακόμη ότι το ο ίδιος και η ομάδα του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας που διαθέτει και ερευνητικό κατασκευαστικό τμήμα προχώρησαν στην κατασκευή πρωτότυπων συσκευών στην πρόληψη κατά του κορωνοϊου.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Το εμβόλιο σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας
Επόμενο άρθροΙσχυρός σεισμός 6,4 βαθμών στην Κροατία.