Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα

Μέχρι και τις 13 Μαρτίου στις 18.00 το απόγευμα πρόκειται να παραμείνει ανοικτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αιτήσεων του επιδόματος παιδιού, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα θα κλείσει προσωρινά, μέχρι και τις 30/3/2023, για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου έτους 2023. Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) ή μέσω του διαδικτυακού τόπου (www.opeka.gr), με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.
Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα δηλωθούν στην αίτηση Α21 έτους 2023 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2021.

Προηγούμενο άρθροΑπεργιακό «ποτάμι» σε όλη τη χώρα για την τραγωδία στα Τέμπη
Επόμενο άρθροΣτην Αθήνα σήμερα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων και εμπειρογνώμονες της ΕΕ