Επίδομα καυσίμων: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα – Σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας τα 13 ευρώ το μήνα

Σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία είναι τα 13 ευρώ το μήνα (και για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο)για επίδομα καυσίμων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Οι αιτήσεις ξεκινούν από σήμερα με βάση το τελευταίο ψηφίο του Α.Φ.Μ.

Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας περιγράφονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και σύμφωνα με την οποία οι αιτήσεις των δικαιούχων στην ειδική εφαρμογή γίνονται τμηματικά ανάλογα με τον τελευταίο αριθμό του ΑΦΜ τους, ως εξής:

• 26.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 0 και 1

• 27.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 2 και 3

• 28.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 4 και 5

• 29.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 6 και 7

• 30.4.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 8 και 9

• Από την 1η Μαΐου του 2022 και εξής, είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα γίνεται με χρήση των κωδικών TaxisNet. Ο αιτών συμπληρώνει και επικαιροποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του και, ειδικότερα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. Επίσης, συμπληρώνει και τον αριθμό του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού του.

Μετά από την υποβολή αιτήσεων θα αντλούνται αυτόματα στοιχεία για το όχημα (ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας) και τον οδηγό (εισόδημα κλπ).

Προηγούμενο άρθρο8.413 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΣτη Σκωτία σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο