Για το «παγκόσμιο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης» μίλησε σήμερα στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο Δημήτρης ο γνωστός στους ακροατές της εκπομπής “Τραπεζικός”.

«Όπως μπορεί να συμπεράνει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος η επιβαλλόμενη από τους ενορχηστρωτές της νέας τάξης πραγμάτων παγκοσμιοποίηση, προκαλεί κοινωνικές ανισότητες κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Καταστρέφει το περιβάλλον και αδιαφορεί για τις ανθρώπινες αξίες που εξευτελίζονται στο βωμό του κέρδους. Αποτελεί έναν εφιάλτη για τους εξαθλιωμένους και τις στρατιές των ανέργων αλλά και μια πρόκληση για τους σκεπτόμενους ανθρώπους που βλέπουν το μέλλον τους να διαγράφεται ζοφερό».

«Οι Κυβερνήσεις είναι δούλοι των πολυεθνικών και υπερασπίζονται και εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Έτσι οι λαοί βλέποντας την κατάφορη αδικία εξεγείρονται και αντιστέκονται» συμπλήρωσε

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συζήτηση:

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου της είδησης μόνο εφόσον υπάρχει αναφορά της πηγής: Focus FM 103.6 https://focusfm.gr/

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Να γίνει debate πολιτικών αρχηγών ενόψει ευρωεκλογών»
Επόμενο άρθροΣφοδρές μάχες Ρωσίας – Ουκρανίας στα ανατολικά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ