Επαφές Γιουβέντους με Φαν ντε Μπεεκ για ενωση ξανα με Ντε Λιχτ

Επαφές με εκπρωσόπους του Φαν ντε Μπεεκ φαινεται να έχει κάνει η Γιουβέντους  για να τον αποκτήσει και να τον ξανά κάνει συμπαίκτη με τον φίλο και παλιό συμπαικτη του στον Άγιαξ Ματάις Ντε Λιχτ.

Ένα χρόνο μετά από την μεταγραφή του στην Μανσεστερ Γιουνάιντεντ  φαινεται να μην εξελίζονται τα πράγματα  ιδανικά για τον ολλανδό χαφ καθώς δεν είναι στα  βασικά πλάνα του Σόλσκιερ αν και όπως δηλώνει τον πιστεύει  και τον  υπολογίζει για το μέλλον της ομάδας του.  Όταν  πήγε το καλοκαίρι του 2020 στην Γιουνάιντεντ  εξαργυρόνοντας  έτσι  την παρουσία του στον Άγιαξ  όλα φαίνονταν μαγίκα,  κάθε άλλο παρά μαγικά  όμως μοιάζουν τα πράγματα τώρα.

Ο  Φαν ντε  Μπεεκ  φαίνεται  να  έχει  ενημερωθεί  σύμφωνα  με ρεπορτάζ  της  LaStamba από  τους εκπρωσόπους  του  για  της  επαφές  της Γιουβέντους  η οποία  ποντάρει  στην  ενώση  ξανά  του Φαν ντε Μπεεκ  με  τον φίλο  του Ματάις  Ντε  Λιχτ όπου έζησαν μαζί  μεγάλες  στιγμές  στον  Άγιαξ.

Προηγούμενο άρθρο«FOCUS 8-11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη. Ακούστε τις σημερινές συνεντεύξεις
Επόμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Αδιαπραγμάτευτη θέση αρχής η διαφάνεια – Όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς