Έντονες αντιδράσεις Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις αναρτήσεις και τους ισχυρισμούς Πολάκη

Έντονες αντιδράσεις τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στα κόμματα της αντιπολίτεσης προκάλεσε με τις αναρτήσεις και τους ισχυρισμούς του ο Παύλος Πολάκης.

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Η προσωπική στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δημοσιογράφων και δικαστών από τον ομοτράπεζο και ομογάλακτο του κ. Τσίπρα, Παύλο Πολάκη, δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία ούτε με το κράτος δικαίου» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Είναι πολύ βολική μια αντιπαράθεση που εντοπίζει το «βαθύ κράτος» σε κάποιους δημοσιογράφους και δικαστικούς κι όχι σε όσους έχουν τα “κλειδιά” της οικονομίας, με βάση τα οποία ελέγχουν και παρεμβαίνουν στους μηχανισμούς του κράτους, στα ΜΜΕ, στις κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα για τα δικά τους συμφέροντα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Προηγούμενο άρθροΣτην πόρτα της εξόδου του ΣυΡιζΑ ο Παύλος Πολάκης
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση για την υπόθεση Πολάκη: «Ο κ. Τσίπρας συμμορφούμενος προς τις υποδείξεις Μπλίνκεν έκανε αυτό που θα έκανε και ο κύριος Μητσοτάκης»