Εμβόλια: Η ιταλική Δικαιοσύνη ζήτησε την άμεση εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων mRNA

Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε την ανάλυση των εμβολίων κατά της Covid-19 με αγγελιοφόρο RNA μετά την προσφυγή ενός πολίτη στη Δικαιοσύνη κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Το ιταλικό δικαστήριο ζήτησε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων αγγελιαφόρου RNA (mRNA), όπως έγινε γνωστό από τη δικηγόρο του ενάγοντα.

Το δικαστήριο στο Πέζαρο, κοντά στον Άγιο Μαρίνο (ανατολικά), ανέθεσε σε έναν εμπειρογνώμονα να προσδιορίσει το περιεχόμενο των εμβολίων κατά του Covid RNA αγγελιοφόρου Moderna και Pfizer/BioNTech. Αυτές οι αναλύσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο 2022, δήλωσε η δικηγόρος Νικολέτα Μοράντε.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για «την πρώτη στην Ιταλία, ίσως και στην Ευρώπη σχετική απόφαση», όπως αναφέρει ο ιστότοπος BFM TV.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος έχει ήδη προσβληθεί από την ασθένεια στο παρελθόν, είναι ένας 50χρονος που εργάζεται ιδίως στον τομέα της εκπαίδευσης και του οποίου η δραστηριότητα στην Ιταλία υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού.

Αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και μη εμβολιασμένος ο ίδιος, υπόκειται σε διοικητικές κυρώσεις, σύμφωνα με τη Μοράντε.

Ο ενάγων ζητεί να μάθει ποιες πρωτεΐνες υπάρχουν σε αυτά τα εμβόλια και εάν μπορεί να αποβούν με επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Η θεραπεία με αγγελιοφόρο RNA επιτρέπει στα κύτταρα να αναπαράγουν πρωτεΐνες που υπάρχουν στον ιό – τα «αντιγόνα» – προκειμένου να συνηθίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να τον αναγνωρίζει και να τον εξουδετερώνει.

Προς υποστήριξη της καταγγελίας που υποβλήθηκε στο Πέζαρο η δικηγόρος προσκόμισε τη γνωμάτευση ενός ιατρικού ερευνητή, που παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος ιολόγος, ο οποίος πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA δεν εκπληρώνουν την προστατευτική λειτουργία για την οποία χορηγούνται με ένεση.

Αυτά τα εμβόλια, γράφει στην καταγγελία, η ανοσολογική απόκριση που προκαλούν «είναι αναποτελεσματική».

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Κίνας προς ΗΠΑ για την Ταϊβάν: «Θα προστατεύσουμε την εθνική μας κυριαρχία»
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 01/08 σε Μακεδονία και Θράκη