Εμμανουήλ Φράγκος στον Focus FM: “Ό,τι και να κάνουν δεν ξεχνιούνται οι περιορισμοί στις ζωές μας και ο εξαναγκασμός εμβολιασμού”

Για τις απαντήσεις που αναζητά η πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ECR αναφορικά με τα εμβόλια για τον covid-19 μίλησε στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και μέλος του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος.

Τόνισε ότι η αναζήτηση απαντήσεων γίνεται προκειμένου «να μάθουν οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια και να δουν τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια που ζήσαμε έναν παραλογισμό».  «Θυμάστε», είπε, «και δεν ξεχνιούνται οι περιορισμοί και η πίεση να κάνουν οι Έλληνες πολίτες μια ιατρική πράξη την οποία κάποιοι μπορεί να μην ήθελαν και αναγκάστηκαν να την κάνουν».

«Η εκπρόσωπος της Pfizer ρωτήθηκε για έρευνες σχετικά με τον περιορισμό του κορονοϊού από τα εμβόλια, όταν κυκλοφόρησαν και απάντησε με έναν πάρα πολύ κυνικό τρόπο: δεν είχε γίνει, όπως είπε, κάποια έρευνα και δεν ξέραμε συγκεκριμένα αποτελέσματα».

«Οπότε στην ουσία ήταν μια παραδοχή για την πραγματικότητα και τα ψέματα που είχαν ειπωθεί, και όχι από κάποιον τυχαίο, από εκπρόσωπο της Pfizer. Και μετά η ιστορία έχει πάρει τον δρόμο της, ευτυχώς έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση η ερώτηση, όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική, και ελπίζουμε να δοθούν περισσότερες απαντήσεις» σημείωσε ο κ. Φράγκος.

Προηγούμενο άρθροΠροβλήματα υδροδότησης την Κυριακή σε περιοχές της Κοζάνης
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο για τον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο