«Ζητήσαμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να σταματήσουν οι εισαγωγές πορτοκαλιού από την Τουρκία και τη Βραζιλία» τόνισε ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και μέλος του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος, μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη. Σημείωσε ότι δεν γίνεται οι Έλληνες να καταναλώνουν πορτοκάλια τα οποία συλλέγονται μέσω παιδικής εργασίας και είναι αμφιβόλου ποιότητας και να μην καταναλώνουν τα εξαιρετικά πορτοκάλια από την Άρτα και την Αργολίδα.

«Έχουμε απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οποία λέει ότι είναι στην αρμοδιότητα του κράτους, αν κρίνει ότι ένα προϊόν είναι ακατάλληλο να μπει στην ελληνική αγορά μπορεί να διακόψει την εισαγωγή του» γνωστοποίησε ο κ. Φράγκος προσθέτοντας ότι «κανένας δεν μπορεί να κρύβεται, κανείς δεν μπορεί να μας διαψεύσει».

Για τα εμβόλια κατά της Covid τόνισε «τον τελευταίο χρόνο, ζητάμε -σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση- τις συμφωνίες και τα συμβόλια που υπέγραψε η Κομισιόν με τις εταιρείες (…) και το μόνο που παίρνουμε είναι συμβόλαια όπου το 90% αυτών είναι μαυρισμένο».

«Σου λένε αυτές είναι οι πληροφορίες και σου δίνουν στην ουσία αέρα κοπανιστό, δεν υπάρχουν πληροφορίες και αυτό δείχνει ότι κάτι κρύβεται», είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε την ανάγκη «να έρθουν πλέον αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα οικονομικά σκάνδαλα, αυτοί που καταχράστηκαν την εξουσία τους, να φτάσουν σε σημείο να λογοδοτήσουν».

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Αίτηση αντισυνταγματικότητας στο ΣτΕ για την απαγόρευση ενημέρωσης όσων παρακολουθούνται
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση – Ανακοίνωση τύπου για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη