Εμμανουήλ Φράγκος στον Focus FM 103.6 : Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη διαχείριση του μεταναστευτικού!

Στην παράνομη μετανάστευση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και μέλος του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος, μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

«Αυτό που διεκδικεί η αριστερά στην Ευρώπη και φυσικά έχει τη συνεργασία και την εύνοια της υποτιθέμενης δεξιάς, στην οποία ανήκει και η ΝΔ, είναι να βαφτίζεται ως διάσωση η μετακίνηση των παράνομων μεταναστών και να μπορεί το καράβι της κάθε ΜΚΟ να δένει ελεύθερα σε όποιο λιμάνι της Ευρώπης θέλει» τόνισε ο κ. Φράγκος.

«Μας απασχολεί πάρα πολύ έντονα το τι γίνεται με όλους αυτούς που έχουν έρθει παράνομα (σ.σ. στην Ελλάδα) όλα τα τελευταία χρόνια διότι η κυβερνητική θητεία ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες, η ΝΔ εξελέγην με βασική πρόταση την απέλαση των παράνομων μεταναστών και απελάσεις δεν είδαμε. Όχι μόνο έμειναν σταθερές οι αφίξεις… αλλά οι απελάσεις που έγιναν είναι ελάχιστες» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι παράνομοι μετανάστες δυστυχώς φαίνεται να παίρνουν και άσυλο και να μονιμοποιείται η κατάσταση» πρόσθεσε τονίζοντας ότι «θα δούμε τις πόλεις μας να αλλοιώνονται τα επόμενα χρόνια…».

«Η ΝΔ έχει αποτύχει πλήρως στο εν λόγω κομμάτι» υπογράμμισε ο κ. Φράγκος συμπληρώνοντας ότι «στο Ευρωκοινοβούλιο προσπαθούμε να διακόψουμε αυτή την κατάσταση, να ζητήσουμε από την ΕΕ να κάνει άμεσες απελάσεις (…) όμως δεν έχουμε τη στήριξη ούτε της ΝΔ ούτε του ΕΛΚ στο οποίο εντάσσεται…».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων με το αυτοκίνητό του και σώθηκε
Επόμενο άρθροΝεκτάριος Δαπέργολας: “Κάποτε ο λαός είχε μεγαλύτερο φρόνημα. Αλλά πλέον, σιγά-σιγά, “βουλιάζουμε” σε μια παθητικοποίηση”