Εμμανουήλ Φράγκος για παράνομη μετανάστευση: “Η ΕΕ είναι μόνο λόγια, στην πράξη δεν γίνεται τίποτα” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 103.6

«Οι ευρωπαϊκές χώρες του νότου δέχονται εντονότερα τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης» τόνισε ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και μέλος του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος, μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

«Θα περιμέναμε από την ΕΕ να βγει μπροστά και να προασπίσει τα ευρωπαϊκά σύνορα, όπως τονίζεται στα λόγια, όμως στην πράξη δε γίνεται το παραμικρό» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ακρίβεια και στις υψηλές τιμές των καυσίμων στη χώρα μας, ο κ. Φράγκος σημείωσε ότι «είναι αποτέλεσμα της κακής πολιτικής που ακολουθείται». «Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η υπερφορολόγηση» ανέφερε. «Η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να καταφέρει η προμήθεια της ενέργειας» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «η συγκεκριμένη κρίση για εμάς δεν είναι αποτέλεσμα του πολέμου ή της πολιτικής Πούτιν αλλά αποτέλεσμα αποκλειστικά της πολιτικής της ελληνικής κυβέρνησης».

«Τα Σκόπια για εμάς πάνε πακέτο με την Αλβανία. Είμαστε ενάντια στην ένταξή τους στην ΕΕ» είπε ο κ. Φράγκος. Για το «Κέντρο “Μακεδονικής” Γλώσσας» στην Φλώρινα, ο κ. Φράγκος επισήμανε ότι συνάδελφοί τού είπαν «όταν η ελληνική κυβέρνηση δεν προασπίζει τα δικαιώματά σου, πώς ζητάς εσύ να το κάνουμε;».

Ακούστε όσα είπε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Η κυβέρνηση υποθάλπει τις ανατιμήσεις για να κερδοσκοπεί εις βάρος των Ελλήνων
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνεργεία Δίωξης Αγριόχοιρου το Σαββατοκύριακο στον Δήμο Λαγκαδά