Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Αυτά που γίνονται είναι σε βάρος της υγείας του λαού

Στην καθημερινή εκπομπή «Focus 8-11» και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, μίλησε ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης περί των εμβολίων και της υποχρεωτικότητας τους.
«Δικαιολογημένα είναι φοβισμένος γιατί βλέπει συγγενής και φίλους να εμφανίζουν διάφορες παρενέργειες είτε ήπιες είτε και σοβαρές, είτε μόνιμες βλάβες είτε ακόμα και τον θάνατο» ανέφερε χαρακτηριστικά για την στάση του κόσμου όσον αφορά την σειρά τους να εμβολιαστούν.

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απάντησε:«Πρέπει να σταματήσει αμέσως στην Ελλάδα. Τέτοια συζήτηση δεν γίνεται σε καμία άλλη χώρα. Η ίδια η Ελλάδα έχει εγκρίνει και έχει υπογράψει την διακήρυξη του συμβουλίου της Ευρώπης που λέει ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός»

«Οποιοιδήποτε ενέργειες η οποιοσδήποτε αποφάσεις επιβάλλουν έμμεσο εξαναγκασμό είναι απαράδεκτες δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες και παραβιάζουν το ψήφισμα του κοινοβουλίου της Ευρώπης , και δεν έχει δικαίωμα η ελληνική κυβέρνηση να τις εφαρμόσει» Αυτό τόνισε σε ερώτηση για πιθανή υποχρεωτικότητα σε μπάρ αλλά και γήπεδα.
«Βρισκόμαστε σε πειραματικό στάδιο όσον αφορά αυτά τα εμβόλια» ανέφερε.

«Αυτά που γίνονται είναι σε βάρος της υγείας του λαού» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροH μεταγραφή του Ντεπάι στη Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται
Επόμενο άρθροΣτις 12 Σεπτεμβρίου σέντρα στη Super League 2