Την ανάγκη για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League ανέλυσαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο και στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας, δηλαδή οι Βαγγέλης Γραμμένος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

Όλα δείχνουν πως η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας θα επιτρέψει την έναρξη των προπονήσεων. Με δεδομένο ότι  χρειάζοντααι περίπου τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, η έναρξη της Super League 2 και της Football League δεν μπορεί να γίνει πριν τα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση των Super League 2 και Football League αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».

Προηγούμενο άρθροΣουηδία: Αφέθηκε ελεύθερη η 70χρονη που θεωρείται ύποπτη ότι κρατούσε έγκλειστο τον γιο της.
Επόμενο άρθροΚαιρός: Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια-Χιόνια στα ορεινά.