ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Θα εξαντλήσουμε το νομικό οπλοστάσιο που διαθέτουμε, προκειμένου κάθε υπόνοια κακοδιαχείρισης και εξαπάτησης των Ελλήνων, να έρθει στο φως και να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι η πολιτική δύναμη που απαιτεί την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις «λίστες» και τις δημοσκοπικές εταιρείες εδώ και 18 μήνες.

Η Εξεταστική Επιτροπή θα πρέπει να διερευνήσει τις συγκεκριμένες υποθέσεις στο μέγιστο δυνατό βάθος χρόνου.

Δυστυχώς οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ έχουν ήδη «νομοθετήσει την ατιμωρησία τους», έναντι της διερεύνησης των πεπραγμένων τους, εξασφαλίζοντας ασυλία μέσω παραγραφών.

Αυτή η «θεσμοθετημένη ατιμωρησία» είναι και ο λόγος που η Ελλάδα βρίσκεται στην 70η θέση στον χάρτη της Παγκόσμιας Ελευθερίας του Τύπου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα εξαντλήσει το νομικό οπλοστάσιο που διαθέτει, προκειμένου κάθε υπόνοια κακοδιαχείρισης και εξαπάτησης των Ελλήνων, να έρθει στο φως και να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η σταθερή επιλογή άλλωστε της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ να μην συμμετέχει σε «σχέσεις διαπλοκής» με καναλάρχες και επιχειρηματίες, είναι η απόδειξη ότι το μόνο συμφέρον που υπηρετούμε, είναι το εθνικό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Αδιαπραγμάτευτη θέση αρχής η διαφάνεια – Όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς
Επόμενο άρθρο3.065 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ