ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΊΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ

Η Ν.Δ. αντί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των Ελλήνων, επιμένει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα μιλώντας για «οικονομικό θαύμα», την ώρα που οι εξωφρενικές ανατιμήσεις ρημάζουν την κοινωνία.

Το μόνο «θαύμα», είναι το πως μπορούν οι ελληνικές οικογένειες να επιβιώνουν, όταν τα εισοδήματα τους δεν αρκούν ούτε για να καλύψουν τις βασικές υποχρεώσεις, του ενοικίου, της ενέργειας, και της διατροφής.

Ο Έλληνας πολίτης δεν περιμένει από κάποια «περισπούδαστη ανάλυση» αρθρογράφου του ξένου τύπου για να μάθει την κατάσταση της οικονομίας. Την βλέπει καθημερινά όταν πηγαίνει να αγοράσει γάλα και ψωμί για τα παιδιά του. Την νιώθει στο πετσί του όταν λαμβάνει το λογαριασμό του ρεύματος ή όταν γεμίζει το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι καρεκλοκένταυροι της «κυβέρνησης του Κολωνακίου», ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντα των «καρτέλ», όπως ακριβώς έκαναν και οι προκάτοχοί τους.

Μόνον η Ελληνική Λύση έχει σαφές σχέδιο για να χτυπήσει την ακρίβεια στην ρίζα της, διότι εμείς υπηρετούμε το εθνικό συμφέρον. Απόδειξη αυτού, είναι ο λυσσαλέος πόλεμος που έχουν εξαπολύσει τα συμφέροντα της διαπλοκής κατά της Ελληνικής Λύσης. Τα καρτέλ γνωρίζουν καλά, πως εάν ο ελληνικός λαός μας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσουμε, όχι μόνο θα «καταδιώξουμε τους ακαταδίωκτους», αλλά θα φέρουμε πίσω έως και το τελευταίο ευρώ που κλάπηκε από τους Έλληνες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚοινή δήλωση Χρ. Σπίρτζη, Ν. Παππά, Χρ. Γιαννούλη, Θ. Δρίτσα, Ν. Κασιμάτη, Γ. Ραγκούση, Τρ. Αλεξιάδη, για τα εγκαίνια της Γραμμής 3 του Μετρό στον Πειραιά
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδουλάκης: «Η απόπειρα παρακολούθησής μου ήταν ξεκάθαρα μία απαράδεκτη παρακρατική πράξη»