ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΏΝ

Η Ελληνική Λύση συμφωνεί με την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το θέμα των υποκλοπών, η οποία πλέον της καταγγελίας του κ. Νίκου Ανδρουλάκη θα πρέπει να διερευνήσει και τις σοβαρότατες καταγγελίες για την παρακολούθηση 17 Ελλήνων βουλευτών, κάποιοι εκ των οποίων συμμετείχαν σε επιτροπές ύψιστης εθνικής σημασίας.

Η συμπεριφορά τόσο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του καταγγέλοντος προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την συγκεκριμένη υπόθεση που παραπέμπει σε σκάνδαλο κατασκοπείας εις βάρος της πατρίδας μας, είναι εξόφθαλμα περίεργη, στα όρια της ύποπτης.

Πως είναι δυνατόν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να σιωπούν απέναντι στα συντριπτικά ευρήματα των αμερικανικών διωκτικών αρχών αλλά και διεθνών ερευνητικών οργανισμών που αποκαλύπτουν μία πρωτοφανή υπόθεση που συνιστά μέγιστη απειλή κατά της εθνικής μας ασφάλειας;

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λειτουργούν με γνώμωνα το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον.

Η Ελληνική Λύση θα αγωνιστεί ώστε να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές του τεράστιου αυτού σκανδάλου και να οδηγηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Ελληνική δικαιοσύνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔύο τροχαία και μποτιλιάρισμα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Επόμενο άρθροΔ. Κουτσούμπας: «Ναι» σε εξεταστική επιτροπή για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη