Σε ανακοίνωσή της για τα γεγονότα σχετικά με το δήμαρχο Χειμάρρας Φρ. Μπελέρη, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι «η προφανής, φασιστικού τύπου απόφαση του δικαστηρίου της Αλβανίας για συνέχιση της άδικης προφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση εξαπατούσε συνειδητά το κοινοβούλιο, ισχυριζόμενη ότι έχει προβεί σε ‘μυστική διπλωματία’ για την απελευθέρωση του και την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανφέρει:

«Η προφανής, φασιστικού τύπου απόφαση του δικαστηρίου της Αλβανίας για συνέχιση της άδικης προφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση εξαπατούσε συνειδητά το κοινοβούλιο, ισχυριζόμενη ότι έχει προβεί σε «μυστική διπλωματία» για την απελευθέρωση του και την ανάληψη των καθηκόντων του. Τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μάλιστα τους είχε εκφέρει ο υπουργός Μάκης Βορίδης, στην σφοδρή κοινοβουλευτική παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου. Του μόνου πολιτικού αρχηγού που έφερε αυτό το μείζον εθνικό θέμα το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Οι ενέργειες και τα ψεύδη της Ν.Δ. σε συνδυασμό με τις αδιανόητες δηλώσεις στελεχών του ΣυΡιζΑ κατά του προφυλακισμένου δημάρχου της Χειμάρρας, παραπέμπουν σε οργανωμένο σχέδιο προδοσίας του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

Όσοι απεργάζονται σκοτεινά σχέδια κατά του ελληνισμού, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν και όχι μόνο πολιτικά».

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 4,3 ρίχτερ αισθητός στη Σύμη
Επόμενο άρθροΣυμπλοκή ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη – 12 προσαγωγές