ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΓΛΩΣΣΑΣ

Με τα πλέον μελανά χρώματα για την ελληνική δικαιοσύνη θα αποτυπώσει την σημερινή ημέρα η ιστορία της πατρίδας μας. Η αδιανόητη απόφαση της πρωτοδίκου Φλωρίνης κ. Ελένης Τσιμέρογλου δημιουργεί υψίστη εθνική απειλή, επικυρώνοντας την αναγνώριση του σωματείου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας εντός Ελληνικού εδάφους.

Μία οδυνηρή εξέλιξη που θέτει υπό αμφισβήτηση όχι μόνο τα εθνικά μας δίκαια, αλλά τα ίδια τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ανοίγοντας κερκόπορτα για την δημιουργία «μειονοτικού ζητήματος», όπως ακριβώς είχε επιδιώξει ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ πριν και κατά την κατοχή.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ελληνική δικαιοσύνη δείχνει ότι υπηρετεί τα σκοτεινά συμφέροντα που στρέφονται εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Όπως ακριβώς έπραξε με την σκανδαλώδη απόφαση για τα Funds, τα οποία «συμπτωματικά» σαρώνουν τις περιουσίες των Ελλήνων ακριτών της Μακεδονίας.

Η προδοσία της Μακεδονίας, η προδοσία του λαού και της πατρίδας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ηθικούς αυτουργούς τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣυΡιζΑ και το ΠΑΣΟΚ. Τα τρία κόμματα τα οποία προετοιμάζουν τώρα τις επίσης προδοτικές «Πρέσπες του Αιγαίου», τις οποίες θα επιβάλουν από κοινού.

Ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την προδοσία και την δημιουργία αυτού του ύψιστου εθνικού κινδύνου, είναι ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός διά της ψήφου του.

Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας οφείλει να προσέλθει στην κάλπη έχοντας κατά νου τον ιερό όρκο των προγόνων μας: ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ.

Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται ότι θα τιμήσει αυτό τον όρκο, αγωνιζόμενη μέχρι τέλους για μια Ελλάδα Ακέραια, Αυτεξούσια και Αυτοδύναμη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣοκαριστική καταγγελία για το Μετρό – Χωρίς εξαερισμό εδώ και 8 χρόνια ο σταθμός της Ομόνοιας
Επόμενο άρθροΔίκη Άλκη Καμπανού – Λήδα Κοβάτση: «Ο θάνατος αυτός του ενός λεπτού ήταν μαρτυρικός, αργός και βασανιστικός»