Ο τ. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος «Σπαρτιάτες», με επιστολή του, ανακαλεί πλήρως τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ανακαλώ το περιεχόμενο του (ανακοινωθέντος), ότι υπήρξατε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ή ότι ήταν «καλή συμφωνία» η Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και ότι συμφωνήσατε και υπογράψατε περί της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, τα οποία συνέταξα άνευ προθέσεως να σας συκοφαντήσω, να σας εξυβρίσω δημοσίως και δη προσωπικά».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, αποδέχεται την συγγνώμη και τις εξηγήσεις του κ. Χαράλαμπου Κατσιβαρδά και αίρει κάθε ποινική και αστική ενέργεια εις βάρος του.

Η διαφορά της Ελληνικής Λύσης από τα άλλα κόμματα είναι ποιοτική. Αποδεχόμενοι την συγνώμη, αποδεικνύουμε ότι είμαστε μεγαλόψυχοι, μεγαλόθυμοι και κυρίως προσηλωμένοι στην υπεράσπιση του εθνικού και κοινωνικού συμφέροντος.

ΥΓ. Όσοι δεν ζήτησαν συγγνώμη, θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη. Διότι, η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χείλη αυτών που συκοφαντούν και ασχημονούν.

Δείτε την επιστολή του κου. Κατσιβαρδά.

Προηγούμενο άρθροΠέλλα:Νεκρή 17χρονη σε τροχαίο δυστύχημα–Τραυματίστηκε η συνομήλικη οδηγός
Επόμενο άρθροΦωτιά στη Ρόδο–Ξενοδοχεία εκκενώθηκαν προληπτικά