Ελληνική Λύση: «Ο κ. Μητσοτάκης «λησμόνησε» να αναφερθεί στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο που θα έπρεπε να είναι το κύριο θέμα»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε εκτενώς στα εμβόλια, την πράσινη ανάπτυξη και δεν λησμόνησε να επανεπιβεβαιώσει την εμμονή του με την ενεργειακή εξάρτηση της Ελλάδας.
«Λησμόνησε» όμως να αναφερθεί στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο που θα έπρεπε να είναι το κύριο θέμα στο συγκεκριμένο βήμα.

Μιλώντας για το κυπριακό, «λησμόνησε» να αναφερθεί στο ευρωπαϊκό κεκτημένο στο οποίο πρέπει να βασίζεται η οποιαδήποτε «λύση».
«Λησμόνησε» να αναφερθεί στην πρωτοφανή πολιορκία της Κρήτης από τουρκικά πολεμικά, που παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.

Ο κ. Μητσοτάκης άδραξε την ευκαιρία να διαφημίσει μέχρι και την Volkswagen, η οποία πλήρωσε υπέρογκα πρόστιμα για το σκάνδαλο των ρύπων. Η Ελλάδα όμως δεν έχει απαιτήσει ούτε ευρώ! Ακόμα και η «περιβαλλοντική ευαισθησία» του πρωθυπουργού αποδεικνύεται πλέον υποκριτική».

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης στον Ο.Η.Ε: «Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσω την προσπάθεια προσέγγισης με την Τουρκία»
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά σε ιστιοφόρο στην Κάρυστο – Στο νοσοκομείο οι τέσσερις επιβαίνοντες