Ελληνική Λύση-Νίκη και δικαίωση η αφαίρεση του ανύπαρκτου όρου «εθνική μειονότητα» από νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΝΙΚΗ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΟΡΟΥ “ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ” ΑΠΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ.


Σήμερα, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κατέγραψε περήφανη νίκη υπέρ της Ελλάδος, αποτρέποντας την κυβέρνηση να συμπεριλάβει στο εν λόγω σχέδιο νόμου την εθνικά επικίνδυνη αναφορά στον ανύπαρκτο όρο «εθνική μειονότητα».

Έπειτα από την σφοδρή αντίδραση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να αφαιρέσει το συγκεκριμένο απόσπασμα από την πρώτη παράγραφο του άρθρου 8 του νομοσχεδίου, καθώς ο συγκεκριμένος όρος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ούτε για «τεχνικούς λόγους», επί της ελληνικής επικράτειας αφού ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πρέπει να βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για να δίνει λύσεις με τις συνεχείς παρεμβάσεις της, καθώς αυτές οι λύσεις είναι υπέρ του έθνους και του ελληνικού λαού.

ΥΓ. Όσο για τον ΣυΡιζΑ και το ΚΙΝΑΛ που ενώ συμφώνησαν με την απάλειψη του όρου αλλά διαφώνησαν με την Ένσταση αντισυνταγματικότητας, τους αφήνουμε στην «ιδεοληπτική τους μοναξιά».