Ελληνική Λύση: «Νέα επίθεση της Νέας Δημοκρατίας και λοιπών εχθροπαθών: Έριξαν και τον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου της Eλληνικης Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στο twitter»

Με αφορμή την αναστολή από το twitter και του προσωπικού λογαριασμού του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Παραβιάζοντας κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, οι εγκάθετοι της Ν.Δ. και λοιποί «εχθροπαθείς», επέτυχαν την αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου στο Twitter.

Είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ .

Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν.

Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα».

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε και επίσημα η Σεβίλλη τον Μιρ
Επόμενο άρθροΤζιοβίνκο: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ»!