ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα οι λιγνιτικές μονάδες παραγωγής ρεύματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 

ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Η ομολογία του ΑΔΜΗΕ ότι η επάρκεια ρεύματος σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης λόγω κακοκαιρίας είναι οριακή και το έκτακτο σχέδιο που εκπόνησε για επαναλειτουργία των θερμικών μονάδων, συνιστούν την απόλυτη δικαίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Λόγω της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης, η Ελλάδα είχε τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο χονδρικής τιμής στην Ευρώπη (+8,5%) με την τιμή χονδρικής ρεύματος να διαμορφώνεται στα 253,33 ευρώ / μεγαβατώρα, που είναι η υψηλότερη πανευρωπαϊκά.

Η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που αγνόησε τις προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ παροπλίζοντας ακόμα και τα μηχανήματα στα λιγνιτορυχεία, τώρα σπεύδει να τις υιοθετήσει εν μέσω πανικού, αφού η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επαναλαμβάνει ότι η ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. και η εμμονή της κυβέρνησης στην απολιγνιτοποίηση, καθιστούν την Ελλάδα «ενεργειακά εξαρτώμενη» χώρα και τους Έλληνες πολίτες «ομήρους» κερδοσκόπων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο – Καθησυχαστικός στον Focus FM ο καθηγητής Σεισμολογίας, Κώστας Παπαζάχος. // Τι είπε για την Κρήτη – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθρο«FOCUS 8-11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη. Ακούστε τις σημερινές συνεντεύξεις