ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΚΑΤΏΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΆΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΚΑΤΏΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΆΣΕΩΝ

Την ώρα που οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες τίθενται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που οξύνονται επικίνδυνα, η ΝΔ ασχολείται με την πολιτική της επιβίωση καλλιεργώντας ακατάσχετη εκλογολογία.

Η Γερμανία επανεκκινεί το σύνολο των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ρεύματος, δικαιώνοντας την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία κατατέθηκε επίσημα πριν από δύο χρόνια.

Ζητήσαμε επίσης από την κυβέρνηση τόσο να προαγοράσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο όταν οι τιμές ήταν στο ναδίρ, ενώ απαιτήσαμε την άμεση μείωση του ΦΠΑ, όταν οι ανατιμήσεις είχαν ξεκινήσει.

Εάν η κυβέρνηση μας είχε ακούσει, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν ενεργειακά θωρακισμένη και οι Έλληνες θα είχαν την φθηνότερη ενέργεια στην ΕΕ.

Σήμερα, λόγω της κυβερνητικής αδιαφορίας η Ελλάδα πληρώνει το ακριβότερο ρεύμα και τα ακριβότερα καύσιμα στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση όμως «λείπει σε διακοπές», σχεδιάζοντας πρόωρες εκλογές.

Η Ελληνική Λύση σε αντίθεση με την ΝΔ, απέδειξε ότι πολιτεύεται με ορίζοντα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔΙΕΘΝΗ Γερμανία: Σε «έκτακτη ανάγκη» για το φυσικό αέριο
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πυρκαγιά τώρα στην Αγία Τριάδα